' t Go oi en omgeving

Afspraak maken of heb je vr agen ?
Bel ons op: 06 31 35 35 35
info@L2Drive.nlWIE ZIJN WIJ
L2DRIVE bestaat uit enthousiaste en bekwame instructeurs. Wij richten ons uitsluitend op het geven van autorijles waarbij het leveren van topkwaliteit tegen een redelijke prijs voortdurend wordt nagestreefd.


Haal ook je rijbewijs op een veilige en verantwoorde manier.


Kwaliteit

L2DRIVE Rijopleiding staat garant voor kwaliteit. Cursisten gelukkig maken is ons belangrijkste streven. Onze rijinstructeurs gebruiken een unieke lesmethode om onze cursisten de kwaliteit en het zelfvertrouwen te geven om uiteindelijk zelfstandig de weg op te gaan. De instructeurs beschikken over een geldige WRM pas. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze wijze van lesgeven en het feit dat de leerling altijd les krijgt van dezelfde ervaren instructeur, welke regelmatig wordt bijgeschoold.

Doelgericht werken

Net als jij willen ook wij dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Wij weten als geen ander dat je als jongvolwassene een hoop leuke dingen hebt waar je je geld aan wilt uitgeven. Onze doelgerichte methode verlaagt het gemiddeld aantal lessen tot het behalen van je rijbewijs.


#Snelrijbewijs#Snelslagen#L2drive#Rijschool Huizen#Rijschool#Goedkoopste rijschool

RESULTAATGERICHT

het doel van rijlessen is: zo snel mogelijk aan het verkeer te kunnen deelnemen. Dat is ook ons doel.

Bij ons krijg je praktijkbegeleiding geheel volgens de nieuwe richtlijnen Het nieuwe rijden. Dit betekent onder andere dat de lessen in stappen worden opgebouwd. Samen met de instructeur wordt er voor jou een lesplan gemaakt dat volledig aansluiten op jou persoonlijke wensen en behoeftes.